Välkommen till Hera.

 
Nätverket på
Maskinteknik och Industriell ekonomi
vid Lunds Tekniska Högskola

Hera är en förening av och för kvinnliga och icke-binära studenter på civilingenjörsprogrammen Maskinteknik, Teknisk Design och Industriell Ekonomi vid LTH. Genom aktiviteter som intressanta företagsbesök, inspirationsföredrag och trevliga middagar verkar Hera för att vara en inspirationskälla under studietiden, stärka gemenskapen mellan oss och skapa värdefulla kontakter mellan studenter och framtida arbetsgivare.

 

Nätverket Hera startades år 2000 av Anna Daun Wester (M-99) och Anna Furness Lindén (I-00), då de såg ett behov av en starkare gemenskap bland oss tjejer, både under studieåren och ute i det kommande arbetslivet.

 

Under de tjugo år som Hera har funnits har många event ägt rum, många nya kontakter har knutits och många Heror har tagit steget ut i arbetslivet. Vi i Hera-styrelsen, tillsammans med alla våra medlemmar, jobbar för att Hera ska finnas och verka i många år till framöver!

Höstterminen 2021

Herastyrelsen ser fram emot en ny termin med såväl gamla som nya medlemmar. Hoppas att vi ses under höstens event! Är du tjej och nyantagen till M, MD eller I? Läs mer här!

Jubileumslunch med Hera
Förra veckan så firades det att Hera fyllde 20 år! Läs mer här!
Testa Aikido med Hera
Förra veckan hade vi årets första event. Läs mer här!
Biomys med Hera!
Igår gick årets sista HERA-event av stapeln. Läs mer här!
  • facebook

Kontakta Hera

 

Hera på Facebook

 

  • Black Instagram Icon

Hera på Instagram

 

Kontakta Hera

hera@hera-lth.se