Aktuellt

 

 

Biokväll med Hera!

Välkommen på biokväll med Hera!

Tisdagen den 3 december har Hera abonnerat en hel salong på Filmstaden i Lund, exklusivt för våra medlemmar! I år visas filmen Hustlers, en berättelse baserad på en sann historia med Jennifer Lopez i huvudrollen.

Filmen drar igång 18.30(..), men vi börjar ca 15 minuter innan med att dela ut läsk och popcorn. Så kom i god tid så att du även hinner välja bästa platsen i salongen!

Kostnaden är 50 kr och i detta pris ingår både popcorn och dryck. Betalningen sker via Swish i samband med anmälan och du måste betala direkt för att säkra din plats. Först till kvarn gäller.

Tyvärr finns ingen möjlighet för återbetalning i efterhand, oavsett orsak för avanmälan. Vid förhinder kan en köpt biljett däremot ges vidare till en kompis.

Länk till anmälan:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdLYSLRgQ2pqs0oGfc0X2t9HHp_YiphTC2TABvRtRgK8MoWiA/viewform

Vi ses den 3 december!

Female Student Acceleration Program

Är du kvinnlig civilingenjörsstudent och har minst ett år kvar av dina studier? Missa inte att ansöka till CGIs Female Student Acceleration Program! 

Är du en av våra nya kvinnliga talanger?

Under våren 2019 blev Acando ❤️ CGI = sant och vi vässar nu vårt program för kvinnliga studenter ytterligare. Female Student Acceleration Program är ett exklusivt medlemsnätverk för tjejer med minst ett år kvar av studierna, som vill lära sig mer om konsultyrket och få en kickstart på sin karriär. Som medlem blir du inbjuden till fem träffar under ett års tid på vårt kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö beroende på var du studerar. Under varje träff får du möta engagerade konsulter från Acando/CGI samt lära dig verktyg vi anser är viktiga för att få ett försprång i karriären.

VAD ERBJUDER FEMALE STUDENT ACCELERATION PROGRAM?
Under medlemsåret deltar du på fem unika träffar på din ort. Du ingår i ett program där du och de andra studenterna träffas och utvecklas tillsammans, vilket skapar möjlighet för dig att utöka ditt nätverk då ni följs åt under hela året. Vi vill ge dig en plattform där du kan utvecklas både som person och student, så att du ska känna dig tryggare med dig själv när du ska ut i yrkeslivet.

Programmet riktar sig till dig som har ett till tre år kvar på studierna vid programmets start och som har intresse av IT- och managementfrågor.

Ansökan för nästa års program öppnar 1 november och stänger 1 december 2019. Läs mer och ansök här: https://www.cgi.se/fsap

HT-19

Är du tjej och antagen till Maskinteknik, Maskinteknik med Teknisk Design eller Industriell Ekonomi vid Lunds Tekniska Högskola? Grattis! Då är du även medlem i det kvinnliga nätverket Hera, vilket innebär att du är välkommen att delta vid alla våra event. Håll utkik här på vår hemsida och gilla vår Facebooksida HeraLTH så missar du ingenting.

Hoppas att vi ses under hösten!

Please reload

 
  • facebook

Kontakta Hera

 

Hera på Facebook

 

  • Black Instagram Icon

Hera på Instagram

 

Kontakta Hera

hera@hera-lth.se